01-01-07

Biografie

 

 
 
All round dj
 
 
muziek vanuit de wieg !
 
Music My First Love,
beter kan ik het niet omschrijven,
want mijn eerste muziek kriebels waren er al toen ik nog maar 9 jaar was.
 
De salontafel omtoveren tot discobar en dan maar met een oude platendraaier en cassette deck de muziek in elkaar te mixen of toch een poging :-). 
 
Maar het echte dj leven begon rond de periode van oktober 1985, als prille 15 jarige, dj bij vrije radio fm Ninove.
 
Maar het werd een dubbel leven want sport kwam ook op een belangrijke plaats vandaar dat de combinatie niet zo evident was.
 
Maar toch was er de drang om meer te proeven van het dj leven, vanuit fm Ninove naar radio Alpina om af en toe een programma te presenteren.

Maar het bleef hier niet bij, korte tijd later, kwam de overstap naar toen der tijd één van de meest populaire radio stations uit onze streek namelijk radio Del Sol.

Waar menige studio uurtjes zijn versleten als ook om later de combinatie te maken met het broertje in Roosdaal radio RDS.
 

Natuurlijk bleef het opkijken naar het dolfijnste radio station van het land, radio Contact, toen nog zonder het frequentieplan de absolute heerder, dit befaamde plan werd trouwens voor vele landelijke radio's de doodsteek.
                                                
Maar intussen waren we toch aan de slag bij de dolfijn eerst geruime tijd bij Contact Ninove nadien Contact Aalst.

 
En vanuit dit radio werk was de stap om op locatie te gaan vlug gemaakt.
 

Af en toe een privé - of trouw feest verzorgen was geen probleem maar al vlug werd het een snakken om in een discotheek of danscafe te draaien een feit, een verslaving !
 
onder andere :
 

Discotheken  Cabrio, Tropicana, Carré Club, Gentlemans's Gold, Patridge, Q Club, d'Hoeve, The Lord, Shakespeare, Carré Casino, Soto's, Reflex, The Promille, Danssalon, Tijuana, ...
Dans-Swingcafe's  Bibabeloeba, Talkies, Timeless, Separé, Cognac, Tendence, Den Boot Sonrisa, Tri-Eau, Per Tutti, Pick, Den Drippel, Den Barok, Central 500, Fratello, Vogue, ...
Dansclub The Dollar, Par Hazard, Square, Swing King - C'est La Vie, A Peu Pres, Het Buitenland, Baradouz, Moonshine Coyote Bar, Exit, ...

Grand Swing Cafe Cocoon
Gentse Feesten op verschillende podiums, locaties sinds 2005 tot heden.
Privé Evenement Hilton Antwerpen met o.a. Tcheelab, Plane Vanilla, ...
Privé Evenement  Limburghallen Genk met Alana Dante, Mama's Jasje, Coco Jr, ...
Producer cover remix "A brand new day" met The Magic Stars (Isabelle A, Raf  Van Brussel, Xandee, William Reven).
Producer : Music Makes Me met Katia Bergliniarie (Star Academie,
Idool, ...)
Producer : Remix "Take me for a ride 2010" samen met
Alana Dante.
Radio Donna - MNM : Donna Soireé & MNM Big Party's over heel het land.
Ballroom - Congress
Foto Privé Evenement MNM In Hilton Antwerpen
Afbeelding 001BIS
 
In de zomer van 2006 kwam er een volgende uitdaging voor mij namelijk een "eigen" remix maken, iets waar heel veel dj van dromen trouwens.
Mijn keuze viel op het nummer "A brand new day" origineel van de Wizz Stars uit 1979.
 
Samen met de The Magic Stars (Isabelle A, Raf Van Brussel, Xandee en William Reven) doken we de studio in.
Het was dank zij Micha Marah dat ik in contact kwam met Wim Claes de vaste producer van o.a. Gene Thomas en in zijn studio Close te Haaght werd alles ingeblikt.
 
Het was platenfirma Magic Productions uit Mechelen die het nummer oppikkte om het uit te brengen samen met EMI als publicher.
Voor mij al een "eerste overwinning" want heden is het niet zo evident om een platenfirma te vinden.
 
De geboorte of beter de releases van de singel was op 06 november '06 en hij werd enthousiast onthaald op o.a. vele radio's (nationale, regionale en lokale radio's), discotheken, swing - en danscafe's, cd winkels,...

Intussen is 2007 ook al fantastisch begonnen. De samenwerking met "radio Donna"  (dank aan Jo Corijn van Independent promotions) waar ik de "Donna Soireé" party draai samen met een radio Donna stem en gast dj's of andere artiesten !
Afbeelding 034BIS2

Uitkijken naar het nieuwe concept van discotheek "The Lord" , als ook naar de zomer waar we naar de kust trekken om een feestje te bouwen in "Carré" te Middelkerke.

Intussen draaien we ook de muziek aan mekaar in  een nieuw danscafé in Aalst de Separé.

Zelfs op de Gentse feesten gaan we een feestjebouwen nl. een muzikaal interview op woensdag 18 juli op de Korenmarkt bij Frans Babbelaar.

Maar het wordt vooral uitkijken naar de nieuwe singel !!!

Een dance nummer, met eigen tekst en muziek de zang is afkomstig van een Idool 2007 kandidate !!!

IMGP2528BIS

Hier komt de nieuwe single ... in het nieuwe "2008"

De releases is voorzien eind januari '08 en komt uit bij platenfirma AMC met als published Assekrem. Zoals ik reeds eerder liet weten is het een eigen song en productie. De vocals worden gebracht door ... (Idool '07-Star Academy finaliste-Eurosong 4de plaats-Provincieshow,...). Dit is ook de start van een nieuwe uitdaging want we gaan ook life nr's brengen (binnenkort meer info).

Februari '08 promotie maand voor de nieuwe singel o.a. op VTM de Kids Top 20 gepresenteerd door Ellen Dufour, de regionale zenders TV Lmburgs, AVS,S-Televisie, ...

Maart '08 "Music Makes Me" de singel loopt inmiddels goed en hieruit komen er al weer mooie samenwerkingen o.a. met Filip D'Haese van Studio 7 om ons o.a. samen te stortten op Clips Café die binnenkort te zien is via S-Televisie !

Intussen was er ook op de foutste party te Geraardsbergen voor het goede doel ! veel volk en ambi, een feestje om zeker eens over te doen !!

Afbeelding 012AAfbeelding 006A

Daar is de zomer van 2008 en het wordt swingen en lekker heet :-) laat ons hopen !

Voor het najaar staan er alweer nieuwe plannen te wachten,

zo was er het optreden op zaterdag 06 september in de mega Limburghallen van Genk met meer dan 2500 feestvierders een prachtig succes ! Naast mijn dj set was er ook Alana Dante, Mama Jasje, Coco Jr, ... en zoveel meer werkelijk mega's Limburg graaf !

Nu wordt het uitkijken naar  '14 jaar Square' en in discotheek Tropicana te Schendelbeke, de Fusion Party's een all-round mix van de beste hits van nu en vroeger.

 

Natuurlijk kijken we al vooruit naar de grootste ambi party om het nieuwe jaar goed in te zetten in disco Tropicana op vrijdag 02 januari 2009 !

Wat een feestje wat dat ! onvoorstelbare mega-ambi, ik kijk al uit naar de volgende editie !! 1800 bezoekers !

 

"Let The Music Play In The Nightlife"
Afbeelding 004 BIS
 

 

16:35 Gepost door werner de wit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.